Outdoor trainingen

Hou je er van om lekker uitgedaagd te worden? Buiten sporten? Fitter, sterker en gezonder worden? Doe dan eens mee met een proefles outdoor training/ bootcamp in Leusden!

Op dinsdag en donderdagavond van 1830-1930u!


We werken aan kracht én conditie door uitdagende oefeningen. Soms even lekker ut je comfortzone gehaald worden, net even dat stapje meer doen dan wanneer je alleen was geweest en dat onder professionele begeleiding van een personal trainer!


De outdoortrainingen vinden plaats in Leusden, waarbij we op verschillende plaatsen in de buitenlucht zullen trainen.

outdoor training

Onze outdoortrainigen zijn bedoeld om je zowel op kracht als uithoudingsvermogen te trainen. Of je nu een beginner bent of al meer gevorderd, je kunt op je eigen niveau meedoen. Soms werken we in een circuit, soms als duo en soms in spelvorm. Altijd uitdagend, nooit overweldigend!

Na meerdere teleurstellende ervaringen binnen een sportschool, heb ik me aangesloten bij activate_me en ben heel enthousiast geworden. Het is heerlijk om lekker buiten te sporten en er worden zoveel varianten aangeboden dat het ook heel afwisselend is.
De begeleiding ervaar ik als heel stimulerend, persoonlijk en betrokken. Ook het sociale aspect vind ik heel leuk en er heerst altijd een fijne sfeer.
Een grote aanrader!!


Anneke