Mijn naam is Rhonda Eikelboom en sinds 2018 doe ik aan triathlons. Wat begon als een mooie uitdaging voor mijn 40e verjaardag, is inmiddels mijn passie geworden. Deze passie leverde mij in 2022 de titel ‘Nederlands kampioen agegroep’ op bij de lange afstand in Almere. Maar naast een titel, levert de passie rondom sporten en triathlons zoveel meer op. Je fit voelen, lekker in je vel zitten, focus hebben, óók in je werk, en vooral de stellige overtuiging dat je je dromen mag najagen.  En met die dromen help ik je graag!

Heb je een droom om je eerste triathlon te doen? Of een mooie hardloopwedstrijd? Een cyclo uitfietsen? Of wil je gewoon fitter worden? Deel je droom met mij en wij gaan samen aan de slag om die droom uit te laten komen!


Welke ervaring heb ik?

Naast zelf fanatiek te sporten, heb ik de opleiding gevolgd tot personal trainer. Daarnaast ben ik gecertificeerd Ironman coach. Juist die combinatie van zelf sporten en fanatiek zijn én de theoretische kennis die een opleiding biedt, maakt dat ik je wat moois aan kan bieden!

Deel je droom met mij, want juist door te delen wordt de droom concreet. Samen gaan we op zoek naar de stappen die je kunt zetten om je doel te behalen.